Snižujeme družstevníkům budoucí náklady!

Vydáno: 

17 ledna, 2024
Snižujeme družstevníkům budoucí náklady!
17 ledna, 2024

Bytové družstvo Bydlení Brandýs nabízí novým členům družstva garanci budoucí úrokové sazby ve výši 4,89 %. Díky přístupu zakladatelů bytového družstva se družstevníci mohou spolehnout na to, že jim tak výrazně klesnou budoucí náklady na jejich bydlení. Garantovaný pokles úrokové sazby o více než 1 % totiž znamená, že se budoucí měsíční náklady splátky průměrného bytu sníží o 3 tisíce korun měsíčně!

 

A může být ještě lépe. Spolu s financující bankou totiž za Vás sledujeme vývoj úrokových sazeb, a v době čerpání úvěru bytovým družstvem zajistíme nejvýhodnější úrok v dané chvíli. Reálně lze očekávat, že se budoucí sazby bude pohybovat pod hranicí 4,5 %. To by pak znamenalo úsporu další tisícovky a celkové snížení měsíčních nákladů na bydlení o jednu šestinu. U bytu 2+kk to bude představovat splátky pod hranicí 20 tisíc Kč měsíčně. A to je méně, než aktuální nabídka pronájmů bytů stejné kategorie v Praze! Bydlet ve vlastním tak znovu získá na atraktivitě!

Navíc umožňuje bytové družstvo všem svým členům splácení jejich závazků po dobu až 35 let bez ohledu na věk. Současně jsou umožněny mimořádné splátky, které mají okamžitě za následek odpovídající pokles měsíčních splátek, nebo mohou vést i k doplacení podílu člena družstva na úvěru družstva a k převedení bytu do jeho vlastnictví. 

 

Zájemci o vlastní bydlení by tak neměli váhat. Od Nového roku vidíme, jak v Brandýse roste poptávka po družstevních bytech. Podobně jako před deseti lety se brzy stane, že nebude z čeho vybírat.

 

Podívejte se na aktuální nabídku bytů.

 

V Praze dne 17. ledna 2024

 

Martin Kroh

místopředseda představenstva